marți, 26 martie 2013

Atelier de pictura pe figurine din ipsos si lemn la Fabrica Iepurasilor, Hotel Caro

figurine din ipsos, figurine lemn, figurine de Paste, ou de Paste, iepure de Paste
Micutii se initiaza in tainele picturii si apoi afla magia amestecului culorilor.
Figurinele sunt diverse,grupate in diverse categorii: animale salbatice, animale domestice, personaje de desene animate, precum si modele specifice sarbatorii de Paste.
Sunt frumos finisate,perfecte pentru a fi pictate cu orice tip de acuarela,fara limita.
Se adreseaza copiilor cu varste peste 3 ani,parintilor,si chiar bunicilor care vor sa evadeze putin in lumea copilariei.
Pictura poate îmbrăca mai multe forme,e la pictura pe o coală de desen,pictura pe pânză în fața unui șevalet,pe diferite figurine din ipsos sau lemn .
Experimentul artistic este mijlocul ideal de a asigura un cadru prielnic dezvoltarii armonioase a copilului, pictura fiind o activitate relaxanta care stimuleaza creativitatea.
Folosirea culorilor imbunatateste comunicarea la nivel emotional,ii ajuta pe copii sa se organizeze si concentreze mai bine,si le creeaza,per ansamblu,un cadru de viata mai fericit.
Unii copii au sansa sa fie creativi,altii isi pot descoperi un talent innascut,pentru altii pot fi doar momente de recreere,dar si ocazia de a-si face prieteni.
Lăsându-i liberi să își exprime sentimentele și ideile,copiii învață încă de la cele mai mici vârste că pot realiza ceva și singuri.
Odată capodopera finisată și expusă la loc de cinste pe raftul din camera,observă sentimentele de bucurie ale părinților și laudele celor ce privesc aceste bijuterii artistice.
Copii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si sa le dea viata prin culoare,facandu-si astfel noi prieteni.
Chiar si adultii sunt deseori uimiti de ceea ce pot realiza cu putin efort si multa imaginatie.
Cu toții cunoaștem sclipirea din ochiii copiilor în momentul în care trec prin fața unui atelier ad-hoc de pictură.
Chiar dacă unii dintre ei au avut probleme relative în a socializa,cunoscand o persoană nouă,cu o pensulă și culoare în față, am devenit cei mai buni și vechi prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu